Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Biopolje, bioenergija in naše telo

Ljudje smo veliko več kot samo fizična bitja. Med našim telesom in okoljem nenehno prihaja do izmenjave energije. Ljudje potrebujemo hrano, kisik, svetlobo, počitek in stik z drugimi ljudmi. Izmenjava energije med našim telesom in okoljem torej omogoča zdravje in dobro počutje. 

Človeško telo je resnično izjemno. V enem samem trenutku poteka na tisoče celičnih procesov. Več kot 70.000 trilijonov celic opravlja biokemijske procese – vsako sekundo, minuto, 24 ur na dan, brez da se mi tega sploh zavedamo.

 

Vse te procese poganja energija. Energijo poganja informacija. Vsako celico zato obdaja energetsko polje in vse celice preko informacij komunicirajo med seboj. Vse v telesu je povezano. Primer: ko se udarimo – celice, ki so udarec prejele v tisočinki milisekunde sporočijo možganom kaj se je zgodilo in ti sprožijo vse potrebne procese, da se na mestu poškodbe začne regeneracija.


Naša zavest začuti bolečino, zato se običajno tudi primemo za boleče mesto, kaj namažemo, damo obkladek…V samih celicah se takoj sprožijo obnavljalni mehanizmi. Na energetskem nivoju pa je bila informacija tista, ki je sprožila reakcijo v telesni biokemiji.

 

Vsaka molekula, vsaka celica, vsako tkivo, vsak organ, vsak telesni sistem ima svoje energetsko polje in vsa komunicirajo med sabo. Za delovanje telesa mora vse delovati brezhibno in vzajemno.


Lahko si predstavljate, da je naše telo kot računalnik, telesni sistemi so programska oprema. Če programska oprema dobro deluje je telo zdravo in ima dovolj energije za vse aktivnosti, lahko se obnavlja in popravlja.

 

Vsi vemo, da se življenje zgodi in nam prinese takšne in drugačne izzive, ki smo jih kot duhovno bitje prinesli na našo lepo Zemljo. V vsakodnevnem življenju so naša telesa izpostavljena toksinom, poškodbam, stresu, sevanjem, čustvenim pretresom. Vse to vpliva na naše energetsko polje in na delovanje vseh telesnih procesov v telesu.


Prihaja do motenj in blokad v prenosu in informacij v telesu. Posledica teh motenj je, da se počutimo utrujene, nezadovoljne, slabo se počutimo, manj smo motivirani, slabše spimo. Dolgoročno pomanjkanje energije pa prinese obolenja.


Ko izberemo dobro počutje, s tem optimiziramo porabo energije v telesu, istočasno pa popravljamo informacijo, ki žene to energijo.


Prednosti harmonizacije biopolja:

  • več energije za vsakodnevna opravila

  • boljši spanec

  • večji fokus

  • splošno boljše počutje

  • veselje in večjo toleranco na stres

  • izboljša se celična funkcija in funkcija organov, kar pripomore k boljši cirkulaciji, metabolizmu, regeneraciji, prebavi, razstrupljanju in izboljšanju imunskega sistema

  • 2021