Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Srce kot emocionalni center

Tvoje srce je pomembno bolj, kot se zavedaš.


Da, črpanje krvi po telesu je ključnega pomena za življenje.

Naše celice telesa tako dobijo hranila, tako se prenašajo odpadki in imunske celice, in neoksigenirana kri se usmerja v pljučni sistem.


Celo telo se zanaša na črpanje srca.


In naše srce to naredi 66krat v minuti, brez ene naše zavestne misli, da mora to storiti.

To je približno 95.000 utripov na dan... 665.000 utripov vsak teden... 34,7 milijon krat na leto.


❤ Srce je »direktor« telesa ❤


Možgani so tisti, ki povejo telesu, kaj naj naredi.


Toda naše srce upravlja še z nečim drugim – nečim, kar na koncu vpliva tudi na naše celostno zdravje.

Kot verjetno veste, je naše zdravje odvisno tudi od stanja našega telesnega energetskega polja. Kar pa ima zelo močno povezavo s srcem. Da pojasnim. 


Vsak srčni utrip ustvari močne valove in fonone v svojih komorah. Proizvaja na desetine, če ne na stotine različnih frekvenc, od katerih je vsaka sposobna nositi drugačno vrsto informacij.

Informacije so preprost nabor načrtov, ki jih srce zagotavlja telesu. Ko je pravilno uglašeno in z odprtimi energetskimi kanali (in ni blokirano), lahko srce razdeli pravilne informacije, ki pomagajo ohranjati optimalni wellness telesa.


Srce razširja informacije preko treh poti, ki jih naše telo uporablja: elektromagnetnost, fononi različnih frekvenc in elektroni.


Ob tem je fino vedeti še, da srce komunicira s poljem telesa na več možnih načinov; »vtisnjevanje« in pošiljanje informacij po telesu poteka na podoben način, kot dirigent vodi orkester.


Naša kri prenaša informacije iz našega osrednjega živčnega sistema v vse celice v telesu preko srca, ki služi kot glavni »vtisnik« teh informacij v kri.


Na podoben način obstaja povezava tudi med srcem in možgani - s prenašanjem informacij.

Veliko kultur, vključno s kitajsko in njihovo kitajsko tradicionalno medicino (na kateri temelji energetska diagnostika telesa) verjamejo, da so naši drugi možgani – naše srce.


To pomeni, da je pomembnost našega srca pogosto podcenjena. Kot ste prebrali, je odgovorna ne le za pretok krvi, temveč tudi za pretok informacij, ki urejajo vsa vaša telesna polja.

Kako vemo ali je naše srčno polje v optimalnem stanju?


Kadar se počutimo razdvojene, dvomimo vase, ne vemo več kaj je za nas prav in kaj ne – izgubimo stik s samim sabo, smo utrujeni in pogosto zbolimo je zelo možno da je delovanje našega srčnega polja moteno. Eden izmed načinov kako to z gotovostjo preveriti je energetska diagnostika telesa, ki bo razkrila vse motnje in blokade v telesu.

  • 2021