Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

NEKAJ O MENI

Moje ime je Vesna. Ker sem rojena aprila, me je moja mami poimenovala po staroslovanski boginji pomadi.


Morda je zato pomlad tudi moj najljubši letni čas. Obožujem pomladne sončne žarke na obrazu in rahel veter v laseh. Rada opazujem naravo kako se prebuja in začenja novo obdobje rasti.


Očitno je v tem pomladnem »paketu« prišlo tudi zanimanje za naravo in biologijo. Zato ni bilo nič nenavadnega, da sem za svoj študij izbrala mikrobiologijo in ga tudi uspešno zaključila.


Po študiju sem svoje znanje pridobivala kot strokovna sodelavka v treh farmacevtskih podjetjih na področju bolezni srca in ožilja, bolezni gastrointestinalnega trakta, infekcijskih bolezni in alergij.


Z udeležbo na domačih in mednarodnih kongresih sem spoznala smernice zdravljenja in praktične primere zdravljenja različnih bolezni.


V tem času sem svoje znanje širila tudi na področju osebne rasti z različnimi tečaji in delavnicami komunikacije, osebne organizacije in manegmenta.


Vesna Pavlica

Svetovalka za osebni velnes

 •  Certifikati in licence:

  Awaken the Healer Within - L 1

  NES Health practicioner

  MTVSS A

  Theta healing 1&2 practicioner

  Angelska intuicija

  Reiki, 1.,2.& 3.stopnja

 • Da smo ljudje več kot samo fizična bitja sem spoznala že v času srednje šole. Moje raziskovanje se je začelo z Reikijem in nadaljevalo s spoznavanjem angelskih in drugih bitij svetlobe.


  Zanimale so me različne tehnike in metode zato sem se udeležila različnih delavnic in tečajev: Zdravljenje z barvami; How to get unstuck (Nancy Nester & Ken Page); Karmična diagnostika; Angelska intuicija; Theta Healing; Mala šola homeopatije (za domačo uporabo), MTVSS (orodje Access barsov) in še bi se kaj našlo…


  Sledilo nekaj let »zatišja«, ko sem se posvetila ustvarjanju družine. To obdobje je prineslo nove izzive in ko sem se znašla na robu izgorelosti, sem vedela, da bo treba vnesti spremembe v mojem načinu življenja. Začela se je pot nazaj k sebi.


  Zraven izobraževanj pri Savini Atai (5 žensk v tebi, Lifting zlate tigrice, Večno sočna mojstrica) je glavno spremembo je zame naredil Bioenergetski velnes sistem, ki na posameznika gleda celostno in TO je bila ljubezen na prvi pogled.


  Navdušena sem bila nad natančnostjo prikaza in nad prepletom starodavnih ved združenih v eno, čeprav je to v tistem trenutku zame pomenilo soočiti se z deli sebe, ki sem jih potiskala v globino…


  Istočasno je prišlo tudi zavedanje, da je to nekaj kar želim početi v življenju in tako pomagati ljudem, da si povrnejo zdravje in vitalnost.


  »In ostalo je zgodovina« pravijo 😊


  Svoje znanje nenehno nadgrajujem na področju emocionalne, funkcionalne, kvantne in energijske medicine.


  Pri svojem delu združujem vsa znanja v eno celoto, saj verjamem, da je na zdravje in dobro počutje treba gledati celostno in upoštevati več različnih aspektov in dejavnikov.

  V kaj verjamem?


  Verjamem v prijaznost in ljubezen. Do sebe in do drugih živih bitij.


  Verjamem v hvaležnost. Sprejemanje sebe in vsega kar se nam dogaja.


  Verjamem v spoštovanje. Vsak ima svojo zgodbo.


  Verjamem v možnost izbire. Človek je edino bitje, ki jo ima!


  Verjamem v odpuščanje. Le tako se lahko premaknemo naprej in ne obtičimo v preteklosti.


  Verjamem, da če hočemo resnično ozdraveti - se moramo soočiti s svojimi čustvi, travmami in prevzeti odgovornost za svoje življenje. 


  Verjamem v to, da naše trenutno življenje tukaj ni prvo, verjetno niti zadnje. Naša duša je bitje večnosti.


  Verjamem v moč vode. Iz vode smo se rodili. Vsa živa bitja potrebujejo vodo za življenje. Naše telo je v večini sestavljeno iz vode. Voda me pomirja, zato obožujem morje. Morda sem bila nekoč morska deklica… 😊


  Verjamem v samoroge, vile in angele. Vsi kdaj pa kdaj potrebujemo malo čarovnije.


  Predvsem pa verjamem v Vas, da lahko premagate kakršnekoli izzive s katerimi se soočate. Če potrebujete usmeritev, sem tukaj…

  Energetska diagnostika telesa in svetovanje ter vse druge dejavnosti, ki jih opravlja Mind Body Energy center nimajo namena, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani uradne medicine. Namen naših srečanj ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovana zdravljenja ali terapije uradne medicine.

 • 2021