Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Sproščanje ujetih čustev (Emotion Code)

Se boriš pod težo nečesa, česar ne moreš povsem opredeliti?

 

Ti tvoja preteklost preprečuje, da bi zaživela svobodno?

 

Morda to ni samo tvoja domišljija. Energija preteklih čustev lahko dobesedno postane ujeta v tvojem telesu, vpliva na tvoje fizično, duševno, čustveno in duhovno zdravje.

 

Ta ujeta čustva te držijo v vzorcih nelagodja, žalosti in frustracij. Ujeta energija čustev (in travm) lahko povzroči blokade ali neravnovesja v tvojem telesnem energetskem polju.


Dolgoročno so lahko tudi vzrok za bolečine ali bolezen v določenem delu telesa.

 

S tehniko sproščanja ujetih čustev je to energijo možno nevtralizirati, posledično energija spet steče in telo se harmonizira.

Tehnika Sproščanja ujetih čustev temelji na dveh pomembnih konceptih:


1. Razumevanje temeljnih načel energetske medicine: telo je narejeno iz čiste energije. Vsak organ, vsako tkivo in vsaka celica. Energija so tudi naše misli, naša prepričanja, spomini, naša čustva. Ko si telo ogledamo s tega stališča, lahko vidimo, kako enostavno je v resnici vplivati na spremembe. Odpravijo se lahko tudi čustvene obremenitve preteklih generacij in posledično tudi prihodnjih.


2. Modrost telesa ni v zavestnem, aktivnem umu, ampak v podzavestnem umu, kjer je shranjen zapis o vsaki izkušnji, misli, občutku ali spominu, ki smo ga kdaj imeli. Podzavestni um nevidno in globoko vpliva na to, kako se obnašamo in čutimo – in prav tako se zelo zaveda, kaj naše telo potrebuje, da bi se dobro počutilo. Naše prepričanje je, da moramo za dostop do teh obsežnih informacij zaobiti zavestni um in govoriti neposredno s podzavestjo. Do podzavesti lahko dostopamo z mišičnim testiranjem ali z uporabo nihala.

 

Sproščanje ujetih čustev je štiristopenjski proces, ki je zasnovan tako, da ugotovimo ali so kakšna čustva ujeta, določimo katera čustvo je, in ga nato sprostimo iz podzavesti. Ker energija kot taka nima prostorskih omejitev, se tretma lahko izvaja tudi na daljavo.


Po tretmaju Sproščanja ujetih čustev številni uporabniki poročajo o pozitivnih rezultatih z:

 • Olajšanjem telesnega nelagodja (»odpade breme z   ramen«, zmanjšanje bolečin, celjenje, okrevanje)

 • Sprememba delovanja v določenih situacijah

 • Sprememba delovanja v določenih situacijah

 • Večja sposobnost povezovanja z ljudmi

 • Več obilja na vseh življenjskih področjih

 • Tretma je primeren za ljudi vseh starosti, tudi za otroke, pri različnih obolenjih ali čustvenih stiskah (strahovi, žalost, tesnoba, frustracije).


  Kadar smo čustveno pretočni imamo večji nadzor nad svojim življenjem – nad svojimi občutki, mislimi in dejanji. Čustvena pretočnost se odraža v naših odnosih tako družinskih kot poslovnih.


  Cena tretmaja je 45eur. Cena treh terapij je 120eur. 


  Tretma se izvede na daljavo ob dogovorjenem terminu ter predhodnem plačilu (nakazilo na trr, paypal ali kartica). 

  Po vsakem tretmaju sem prepoznala sem vsa čustva, ki so bila sproščena. Med terapijo sem čutila, da se nekaj dogaja v maternici in jajčnikih, ne da bi vedela, da delaš na tem področju. Čutim spremembo po tretmajih, čeprav je ne znam čisto opisati. Me pa obdaja zelo velik optimizem, veselje in radost. Hvala! 

  Tadeja

  Res gre ta zadeva zelo globoko, to noč sem spala nekoliko slabše ampak zbudila sem se lažja in polna energije.

  Sanja

  Tretma v aktivni fazi hude migrene z bruhanjem se je stanje popolnoma umirilo, bolečina je popustila in slabost izginila. Delaš čudeže! Hvala ti! 

  Danijela

  Počutim se 100kg lažje, kot da se mi je odvalilo veliko breme. Hvala ti! 

  Ksenija

  Čustveno zdravljenje ali spuščanje čustev je izredno pomembno za naše zdravje. Če pogledaš na svoje telo in njegove sisteme holistično boš uvidela, da je naše telo sestavljeno tudi iz emocionalnega, mentalnega in spiritualnega aspekta.


  Biti čustveno zdrav ne pomeni, da smo nenehno srečni. Pomeni, da se zavedamo vseh svojih čustev – pozitivnih in negativnih – in znamo z njimi ravnati. Kadar se počutimo jezno, besno ali žalostno znamo te občutke prepoznati in jih čutiti. Ne zbežimo pred njimi. Kadar si te občutke dovolimo in jih začutimo ter prečutimo, se negativen naboj sprosti. Kadar pa se z njimi nočemo spopasti, si jih ne dovolimo in jih raje potlačimo s tablico čokolade se ta čustva ujamejo nekje v našem telesu in lahko povzročijo tudi fizične bolečine.


  Telo ne pozabi! Vsaka celica našega telesa ima spomin.


  Kadar smo čustveno pretočni imamo večji nadzor nad svojim življenjem – nad svojimi občutki, mislimi in dejanji. Čustvena pretočnost se odraža v naših odnosih tako družinskih kot poslovnih.


  Čustveno zdravljenje je spretnost. Tehnik za sproščanje čustev je veliko in lahko se jih nauči vsak sam. Vaja dela mojstra, kot radi rečemo.


  Tukaj je nekaj nasvetov kako lahko izboljšamo našo čustveno pretočnost.  1.BODI PRISOTNA

  Raziskave kažejo da s tem, ko smo z mislimi dejansko prisotni pri tem kar počnemo, smo v življenju bolj zadovoljni s svojimi odnosi. MINDFULLNESS preprosto pomeni, da odložimo telefon ko smo z družino ali prijatelji, se odklopimo od socialnih medijev in se osredotočimo da dejavnost, ki jo v tistem trenutku opravljamo. Med pogovorom ne razmišljamo kaj se nam je zgodilo v službi ali kaj vse je treba postoriti doma. Naša pozornost je namenjena izključno osebi s katero smo ali dejavnosti, ki jo opravljamo.


  2.NASPI SE

  Kako pomembno je da smo naspani, ste verjetno že občutili na lastni koži. Kadar nam primanjkuje spanec smo »tečni« in brez energije. Manj smo potrpežljivi. Bolj smo negativni, kar je bilo dokazano tudi v številnih študijah. Kadar nismo naspani smo tudi bolj nagnjeni k stresu in anksioznosti. Idealno je, da si v postelji okrog 22.ure in da spiš v popolni temi 7-8 ur. 


  3.DRUŽI SE

  Vsi potrebujemo tudi nekaj časa zase, vendar izolacija od prijateljev in družine ne prinaša nič dobrega. Ljudje, ki so izolirani od socialnega življenja so bolj nagnjeni k depresiji in stresu. Ostani povezana s svojimi prijatelji, ne preko digitalnih socialnih omrežij ampak v obliki druženj. Pozdravi neznanca na cesti, pojdi na kosilo s prijateljem, na pijačo s sodelavci in seveda…pokliči svojo mamo 😊 Kadar ni možno v živo ostanite povezani preko telefona s pristnim pogovorom.


  4.RAVNOVESJE MED DELOM IN PROSTIM ČASOM

  Najti ravnovesje med delom in prostim časom je dandanes že skoraj umetnost. Vendar je za naše zdravje ključnega pomena. Če večino dneva preživiš v službi je pomembno, da preostanek dneva preživiš tako, da počneš nekaj kar ti polni dušo. Naj služba ne vodi tvojega življenja (razen če je tvoja služba tvoj hobi).


  5.IZRAŽAJ SVOJA ČUSTVA

  Pomembno je, da znamo izražati svoja čustva. Povedati na glas kaj nam ni všeč, s čim se ne strinjamo. Vse se da skomunicirati na spoštljiv način. Zadrževanje žalosti, jeze, skrbi v sebi lahko vodi v resna obolenja. Težave s ščitnico so velikokrat posledica nezmožnosti izražanja svojih potreb/želja. Raje smo tiho in pogoltnemo, da ne bi prizadeli osebe na drugi strani ali zanetili prepira. Kadar na miren način nekomu povemo kako se počutimo, je odziv na drugi strani velikokrat drugačen. Prevzamimo odgovornost za svoje občutke in ne obtožujemo drugih, da so oni krivi, ker se mi tako počutimo. Vsak je mojster svojega telesa, misli in občutkov.

   

  Energetska diagnostika telesa in svetovanje ter vse druge dejavnosti, ki jih opravlja Mind Body Energy center nimajo namena, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani uradne medicine. Namen naših srečanj ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovana zdravljenja ali terapije uradne medicine.

 • 2022