Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Energetska podpora za živali

Muce

Psi

Konji

Naši hišni ljubljenčki niso samo naše »živali«, ampak jih imamo mnogi kar za družinske člane. Kadar se poškodujejo ali zbolijo je potreben obisk pri veterinarju, da se postavi prava diagnoza in v primeru poškodbe le-ta ustrezno oskrbi.


Za živali velik stres predstavlja tudi selitev v novo domovanje, prihod novega družinskega člana ali izguba lastnika.


V takšnih primerih za boljše počutje in hitrejše okrevanje zelo pomagajo tudi energijske terapije, saj so živali tako kot ljudje energijska bitja. Še več: veliko bolj so dovzetne za energije kot ljudje, zato med terapijami ne blokirajo energije s svojimi mislimi in je tudi izboljšanje njihovega zdravstvenega stanja hitrejše.


Za živali izvajam Energetsko diagnostiko telesa in/ali Regeneracijski tretma na daljavo ali v živo (v naših prostorih ali na vašem domu).


Energetska diagnostika telesa za živali omogoča vpogled v energetsko telo t.i. biopolje živali. Z napredno napravo miHealth na neinvaziven in klinično dokazan način odpravimo energetske blokade in obnovimo energetski pretok, kar omogoči vzpostavitev ravnovesja. Z infocevtiki pa poskrbimo za pravilno informacijo, ki jo energetsko telo uporabi za harmonizacijo. Za boljše razumevanje metode priporočam da preberete zavihek na prvi strani - Energetska diagnostika telesa. EDT priporočam pri resnejših obolenjih ali dolgotrajnejšem okrevanju. 


Regeneracijski tretmaji so namenjeni hitrejšemu okrevanju po poškodbah ali akutnih boleznih.


Energijska podpora na daljavo je kombinacija večih tehnik, namenjena akutni simptomatski obravnavi (hitrejše celjenje poškodb, hitrjše okrevanje pri bolezni, stresne situacije).


Terapijo izberemo glede na specifično situacijo vaše živali.Terapije so primerne tudi za živali (pse ali konje), ki se udeležujejo športnih tekmovanj, saj s rednimi tretmaji izboljšamo njihov rezultat in pripomoremo k hitrejši rehabilitaciji po treningih.


Na daljavo izvajam kombiniran tretma (energijska podpora telesa in odstanitev emocionalnega stresa).

Mnenja in izkušnje

Všeč mi je Vesnin individualni pristop. V kolikor vas zanima več kot fizično telo, ali pa kot preventiva, da ne pride do fizičnih bolezni in poškodb, se kar pogumno naročite na posvet. Tudi sama sem preizkusila to "kvantno tehnologijo" in sem več kot zadovoljna. Naša telesa so zelo zanimiva. Prav tako smo terapijo preizkusili na našem kužku, ker mu v ambulanti niso odkrili vzroka za njegove boleče sklepe. PRIPOROČAM.

Tjaša

Naša mucka obožujeta terapije. Včasih se pridružita ko terapijo delam sebi . Ko imata energij dovolj, se umakneta.

Niko

Galerija ljubljenčkov

Tako ob terapiji uživajo naši cartkoti... 

Energetska diagnostika telesa in svetovanje ter vse druge dejavnosti, ki jih opravlja Mind Body Energy center nimajo namena, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani uradne medicine. Namen naših srečanj ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovana zdravljenja ali terapije uradne medicine.

  • 2021