Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Energetska podpora za živali

Muce

Psi

Konji

Naši hišni ljubljenčki niso samo naše »živali«, ampak jih imamo mnogi kar za družinske člane. Kadar se poškodujejo ali zbolijo je potreben obisk pri veterinarju, da se postavi prava diagnoza in v primeru poškodbe le-ta ustrezno oskrbi.


Za živali velik stres predstavlja tudi selitev v novo domovanje, prihod novega družinskega člana ali izguba lastnika.


V takšnih primerih za boljše počutje in hitrejše okrevanje zelo pomagajo tudi energijske terapije, saj so živali tako kot ljudje energijska bitja. Še več: veliko bolj so dovzetne za energije kot ljudje, zato med terapijami ne blokirajo energije s svojimi mislimi in je tudi izboljšanje njihovega zdravstvenega stanja hitrejše.


Za živali izvajam Energetsko diagnostiko telesa in/ali Regeneracijski tretma na daljavo.1. REGENERACIJSKI TRETMAJI v obliki energijske podpore na daljavo, so namenjeni hitrejšemu okrevanju po poškodbah ali akutnih boleznih. Energijska podpora na daljavo je kombinacija večih tehnik, namenjena akutni simptomatski obravnavi (hitrejše celjenje poškodb, hitrjše okrevanje pri bolezni, stresne situacije, rešenčki).


V roku enega tedna izvedem 4-5 terapij


Regeneracijski tretmaji (na daljavo): prispevek za 4 terapije je 60eur. 


2. ENERGETSKA DIAGNOSTIKA TELESA ZA ŽIVALI omogoča vpogled v energetsko telo t.i. biopolje živali. Z napredno napravo miHealth na neinvaziven in klinično dokazan način odpravimo energetske blokade in obnovimo energetski pretok, kar omogoči vzpostavitev ravnovesja. Z infocevtiki pa poskrbimo za pravilno informacijo, ki jo energetsko telo uporabi za harmonizacijo.


Za boljše razumevanje metode priporočam da preberete zavihek EDT (KLIK)


Energetsko diagnostiko priporočam pri resnejših obolenjih ali dolgotrajnejšem okrevanju. 


Prispevek za Energetsko diagnostiko s terapijo je 50eur (prvi obisk). Glede na stanje živali je priporočljivo dodati tudi infocevtike (18eur/kom). Cena vključuje tudi terapijo z miHealth aparatom. Nadaljne kontrolne analize: 30eur. 


Energetsko diagnostiko je možno izvesti tudi na daljavo. Potreben je nakup ali najem* mobilnega skenerja, analizo nato izvedete sami doma (dobite vsa navodila). Preko Zooma izvedemo svetovalni del, infocevtike pa vam nato pošljem po pošti. 


*V primeru najema mobilnega skenerga se vplača akontacija, ki se po vrnitvi aparata vrne.


Terapijo izberemo glede na specifično situacijo vaše živali.**Terapije so primerne tudi za živali (pse ali konje), ki se udeležujejo športnih tekmovanj, saj s rednimi tretmaji izboljšamo njihov rezultat in pripomoremo k hitrejši rehabilitaciji po treningih.

Za termin me prosim pokličite na 030 602 468 ali pošljite mail na [email protected]

Mnenja in izkušnje

Všeč mi je Vesnin individualni pristop. V kolikor vas zanima več kot fizično telo, ali pa kot preventiva, da ne pride do fizičnih bolezni in poškodb, se kar pogumno naročite na posvet. Tudi sama sem preizkusila to "kvantno tehnologijo" in sem več kot zadovoljna. Naša telesa so zelo zanimiva. Prav tako smo terapijo preizkusili na našem kužku, ker mu v ambulanti niso odkrili vzroka za njegove boleče sklepe. PRIPOROČAM.

Tjaša

Naša mucka obožujeta terapije. Včasih se pridružita ko terapijo delam sebi . Ko imata energij dovolj, se umakneta.

Niko

Oskar je kot nov :) čisto prerojen. Nori, da ga ni možno ustavit, apetit ima tak kot prej tudi sluh se je bistveno izboljšal. Počutje je drastično boljše, spet je mali hudiček. Hvala za pomoč, čas in trud. (pomoč smo potrebovali pri kroničnih vnetjih ušes, kjer antibiotiki sploh niso več pomagali, izgubljal je tudi sluh, in imel težave z ravnotežjem)

Ana & Oskar

Posebej velik hvala, da smo teh prvih 48 ur preživeli relativno zelo mirno, pa gre tudi srčni Vesna Pavlica Mind Body Energy center, ki nas je pri teh prvih spoznavnih korakih spremljala in naši živalci tudi energijsko podprla, da smo jima obema olajšali stresno situacijo. No, pa mene tudi malo , ker je združevanje mac res zelo čustvena zgodba. Res toplo priporočam, če se lotevate takšnega projekta namerno ali po sili srčnih razmer, ker to ni za rahlece :) (5let staremu mačkonu sem domov pripeljala dobro leto staro muco, ki je potrebovala nov dom)

Maja

Terapije so za živali v društvih/zavetiščih brezplačne. Če ste lastnik/upravljalec društva ali zavetišča za pomoč in zaščito malih živali in ste odprti za tovrstno pomoč, me prosim kontaktirajte na mail [email protected]. Terapije pripomorejo k hitrejšemu okrevanju po poškodbah/boleznih in sproščanju travm, ki so jih doživele.

PEMF podloga za živali

PetsPEMF podloga izboljšuje splošno počutje, pospešuje celjenje in okrevanje, zmanjšuje stres ter zmanjšuje bolečino.

PEMF znanstveno dokazano zmanjšuje vnetja, otekline, izboljša mobilnost, sprošča in dviguje energijo. (za več informacij kliknite na sliko in preusmerjeni boste na uradno spletno stran proizvajalca).

Galerija ljubljenčkov

Tako ob terapiji uživajo naši cartkoti... 

Energetska diagnostika telesa in svetovanje ter vse druge dejavnosti, ki jih opravlja Mind Body Energy center nimajo namena, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani uradne medicine. Namen naših srečanj ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovana zdravljenja ali terapije uradne medicine. Splošni pogoji poslovanja.

  • 2022