HOLISTIC MAMA

Članski program namenjen mamam z majhnimi otroci, ki jim je pomembno naravno otroštvo ter jih zanima naravna podpora telesa in svet energij.

Program je v pripravi, lahko pa se vpišeš na čakalno listo, da boš obveščena takoj ko bo objavljen. 

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Energetska podpora za živali

Muce

Psi

Konji

Naši hišni ljubljenčki niso samo naše »živali«, ampak jih imamo mnogi kar za družinske člane. Kadar se poškodujejo ali zbolijo je potreben obisk pri veterinarju, da se postavi prava diagnoza in v primeru poškodbe le-ta ustrezno oskrbi.


Za živali velik stres predstavlja tudi selitev v novo domovanje, prihod novega družinskega člana ali izguba lastnika.


V takšnih primerih za boljše počutje in hitrejše okrevanje zelo pomagajo tudi energijske terapije, saj so živali tako kot ljudje energijska bitja. Še več: veliko bolj so dovzetne za energije kot ljudje, zato med terapijami ne blokirajo energije s svojimi mislimi in je tudi izboljšanje njihovega zdravstvenega stanja hitrejše.


Za živali izvajam Energetsko diagnostiko telesa in/ali Regeneracijski tretma na daljavo ali v živo (v naših prostorih ali na vašem domu).


Energetska diagnostika telesa za živali omogoča vpogled v energetsko telo t.i. biopolje živali. Z napredno napravo miHealth na neinvaziven in klinično dokazan način odpravimo energetske blokade in obnovimo energetski pretok, kar omogoči vzpostavitev ravnovesja. Z infocevtiki pa poskrbimo za pravilno informacijo, ki jo energetsko telo uporabi za harmonizacijo. Za boljše razumevanje metode priporočam da preberete zavihek na prvi strani - Energetska diagnostika telesa. EDT priporočam pri resnejših obolenjih ali dolgotrajnejšem okrevanju. 


Regeneracijski tretmaji so namenjeni hitrejšemu okrevanju po poškodbah ali akutnih boleznih.


Energijska podpora na daljavo je kombinacija večih tehnik, namenjena akutni simptomatski obravnavi (hitrejše celjenje poškodb, hitrjše okrevanje pri bolezni, stresne situacije).


Terapijo izberemo glede na specifično situacijo vaše živali.


Prispevek za Energetsko diagnostiko s terapijo je 40eur. Glede na stanje živali lahko dodamo tudi infocevtik (17eur). Kontrolna analiza: 20eur. 


Posamezna terapija s frekvenčno napravo miHealth: 20eur. Paket REPKI: 4 terapije s napravo miHealth: 60eur. Terapije so primerne tudi za živali (pse ali konje), ki se udeležujejo športnih tekmovanj, saj s rednimi tretmaji izboljšamo njihov rezultat in pripomoremo k hitrejši rehabilitaciji po treningih.


Na daljavo izvajam kombiniran tretma (energijska podpora telesa in odstanitev emocionalnega stresa).


Če ste nedavno posvojili rešenčka ali sami rešili žival iz neživljenskih pogojev in bi ga želeli razbremeniti travm, ki jih je doživel ter mu olajšati prilagajanje na nov dom lahko terapijo "plačate" tudi s pasjo/mačjo hrano, ki bo namenjena živalim v društvu/zavetišču po mojem izboru. Priporočena minimalna vrednost hrane je 10eur.Terapije so za živali v društvih/zavetiščih brezplačne. Če ste lastnik/upravljalec društva ali zavetišča za pomoč in zaščito malih živali in ste odprti za tovrstno pomoč, me prosim kontaktirajte na mail [email protected] ali preko FB messengerja. Terapije pripomorejo k hitrejšemu okrevanju po poškodbah/boleznih in sproščanju travm, ki so jih doživele.

Mnenja in izkušnje

Všeč mi je Vesnin individualni pristop. V kolikor vas zanima več kot fizično telo, ali pa kot preventiva, da ne pride do fizičnih bolezni in poškodb, se kar pogumno naročite na posvet. Tudi sama sem preizkusila to "kvantno tehnologijo" in sem več kot zadovoljna. Naša telesa so zelo zanimiva. Prav tako smo terapijo preizkusili na našem kužku, ker mu v ambulanti niso odkrili vzroka za njegove boleče sklepe. PRIPOROČAM.

Tjaša

Naša mucka obožujeta terapije. Včasih se pridružita ko terapijo delam sebi . Ko imata energij dovolj, se umakneta.

Niko

Galerija ljubljenčkov

Tako ob terapiji uživajo naši cartkoti... 

Energetska diagnostika telesa in svetovanje ter vse druge dejavnosti, ki jih opravlja Mind Body Energy center nimajo namena, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani uradne medicine. Namen naših srečanj ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovana zdravljenja ali terapije uradne medicine.

  • 2021