Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Moje ime je Vesna in sem mama dveh otrok. Vsaka nosečnost je prinesla svoje izzive, lekcije in raziskovanja. Od skivnostnega izginotja moje ovulacije, splava do vnetega slepiča v nosečnosti in krvne bolezni, zaradi katere sem morala jemati biološka zdravila. Istočasno obe nosečnosti predstavljata začetek raziskovanja vsega holističnega kar se zanositve in nosečnosti tiče. Vsi izzivi s katerimi sem se morala soočiti so pripomogli tudi k osebni transfomaciji.


Vse kar sem se naučila na tej poti, skozi osebno izkušnjo, ter številne knjige in seminarje delim s tabo v FB skupini ter v svojih delavnicah.

Vesna Pavlica, Bioenergetic Health & Wellness Coach & Emotional Healer

TVOJ VODNIK ZA PLODNOST IN ZANOSITEV

Prenesi si brezplačen vodnik za plodnost in zanositev. Vsebuje ključne korake in nasvete, ki jih je priporočljivo upoštevati, če želiš zanositi.

Želim ta vodnik

PRIPRAVE NA ZANOSITEV (malo drugače)

Zanositi velikokrat ni tako enostavno, kot so nas učili in strašili v mladosti. In če tvoja prizadevanja trajajo že nekaj časa, potem zna vse skupaj postati celo zelo stresno in obremenjujoče...

Zanima me več

FB SKUPINA za ženske na poti k materinstvu

Pridruži se brezplačni FB skupini, kjer delim svoje izkušnje, prigode ter ostale informacije, ki se tičejo plodnosti in zanositve. Teme so holistično obarvane. in vključejejo energetski in dušni vidik spočetja, nosečnosti in poroda. 

Želim se pridružiti

POVEŽI SE Z DUŠO OTROKA

o tem zakaj se povezati z dušo otroka pred in med nosečnostjo, kakšna so sporočila in kako to narediš.

Prihaja kmalu

INDIVIDUALNO SVETOVANJE

Glede na tvojo situacijo poiščeva rešitve za podporo fizičnega telesa, narediva analizo biopolja (energetska diagnostika telesa), morda dodava kakšen voden meditacijski proces, kjer dobiš dodatne uvide. Na uvodnem srečanju narediva plan, kaj je najprimernejše zate.  

Brezplačen posvet
individualno svetovanje

Ne veš kaj izbrati? 

Prideš lahko tudi na brezplačen posvet, kjer mi poveš vse o tvojih težavah in izzivih jaz pa ti svetujem, kaj bi bilo najprimernejše zate. 

Prijava na brezplačen posvet

* .Energetska diagnostika telesa in svetovanje ter vse druge dejavnosti, ki jih opravlja Vesna Pavlica nimajo namena, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani uradne medicine. Namen naših srečanj ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovana zdravljenja ali terapije uradne medicine. Splošni pogoji poslovanja.