Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Do zdravja in boljšega počutja obstaja več poti. Živimo v času ko marsikdo na energijski svet gleda kot na nekaj, kar je ločeno od telesa. To se kaže v tem, da gledamo na bolezen kot na nekaj, kar se dogaja samo v telesu, ostalih vidikov pa ne spremljamo. Moj pogled na bolezni je drugačen. Ljudje smo veliko več kot samo fizična bitja in medtem ko je skrb za fizično telo zelo pomembna, je prav tako pomembno tudi, kaj mislimo, kaj čutimo ter kako se odzivamo na vsakodnevni stres. 

Vesna Pavlica, Bioenergetic Health & Wellness Coach & Emotional Healer

ENERGETSKA DIAGNOSTIKA TELESA (NES Health Bioenergetix System) 

Kvantna tehnologija, ki v nekaj trenutkih izvede 440 testov, ter rezultate prikaže kar na ekranu. Prednosti uporabe sistema: izboljša se celična funkcija in funkcija organov, kar pripomore k boljši cirkulaciji, metabolizmu, regeneraciji, prebavi, uredijo se hormoni, boljši imunski sistem. Pričakujete lahko več energije za vsakodnevna opravila, boljši spanec, večji fokus, splošno boljše počutje, veselje in večjo toleranco na stres.  

Zanima me več
NES Health analysis

POGOVORI S TELESOM (FB skupina)

Pridružiš se lahko brezplačni FB skupini, kjer delim več o sporočilih posameznih delov telesa. 

Želim se pridružiti

NAPREDNI MEDITACIJSKI PROCESI

ki jih izberem zate, glede na težave in izzive, ki jih imaš. Vključuje popotovanje v del telesa, ki ti povzroča težave, sporščanje ujetih čustev v tem predelu, uravnovešanje energije čakre, ter delo z arhetipi. Gre za popolnoma individualno vodeno obravnavo. 

Prijava na posvet

Ne veš kaj izbrati? 

Prideš lahko tudi na brezplačen posvet, kjer mi poveš vse o tvojih težavah in izzivih jaz pa ti svetujem, kaj bi bilo najprimernejše zate. Posvet opraviva online preko Zooma.

Prijava na brezplačen posvet

* .Energetska diagnostika telesa in svetovanje ter vse druge dejavnosti, ki jih opravlja Vesna Pavlica nimajo namena, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani uradne medicine. Namen naših srečanj ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovana zdravljenja ali terapije uradne medicine. Splošni pogoji poslovanja.